GEMIUS

logo gemius A Gemius – a gemiusRanking HU weboldal alapítója - nemzetközi online kutatóintézet az internet kutatásának és az interneten történő kutatásnak mintegy előfutáraként vált mára Európa piacvezető szolgáltatójává. A vállalat 1999-es alapítása óta működik Lengyelországban. A Gemius professzionális kutatási, elemzői és tanácsadási szolgáltatást nyújt. Munkatársai elhivatottságát és tehetségét saját fejlesztésű, in-house megoldásokkal ötvözve, a cég folyamatosan bővíti tevékenységi területeit, annak érdekében, hogy nemzetközi ügyfelei számára átfogó ismereteket nyújtson az internet világáról.

A vállalat professzionális kutatási, elemzői és tanácsadói szolgáltatást nyújt weboldal-központú, felhasználó-központú, valamint egyéb fejlett kutatási technológiák eredményeire alapozva. A Gemius információt szolgáltat az internet-felhasználók weboldal-használati szokásairól (gemiusTraffic), az internetező közönség szociodemográfiai profiljáról (gemiusProfile), az online hirdetési kampányok hatékonyságáról (gemiusEffect), valamint a weboldalak kezelhetőségéről (gemiusUsability). A vállalat ad hoc kutatásokat is folytat, teljes mértékben a felhasználók igényeinek megfelelően (gemiusAdHoc). A fenti kutatási szolgáltatásokon kívül, a Gemius elemzi azon felhasználók viselkedését is, akik online multimédia tartalmakat néznek (gemiusStream) és egy olyan eszközt is kínál, amely segítségével azonnal mérhetővé és láthatóvá válnak a látogatók adott weboldalon végzett kattintásai (gemiusHeatMap). A Gemius gemiusAudience elnevezésű kutatása - amely Magyarországon gemius/Ipsos Audience kutatásként ismert - online hirdetési valutaként szolgál az online közönségmérés területén Európa országainak közel felében.

A Gemius ma már 20 országban van jelen Európában és a Közel-Keleten.

logo gemius A cég szigorúan tartja magát az ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research) által kiadott etikai kódexhez, mely az üzleti célú kutatásokat szabályozza.

Ügyfeleinkkel való kommunikációnkban és együttműködésünkben a megbízhatóság, őszinteség és etikus tevékenykedés elveihez tartjuk magunkat. Hisszük, hogy a csapatunk által tanúsított odaadás és magas szintű képzettség a fejlesztések iránt nagyban hozzájárul sikerünkhöz. Nagyra becsüljük a problémák kreatív és a szokásos módszerektől eltérő megközelítését. Mottónk, a „határtalan gondolkodás” filozófiáját követve nyújtunk Magyarországon és külföldön egyaránt világszinten is egyedi technológiát és megbízható tudást az internetről.

További információk a Gemius SA-ról.

Vissza a tetejére

Web Statistics